Over Winkelpromo

Wij zijn winkelpromo

Winkelpromo bestaat uit Geert van Kempen, Thijs Sijlaar en Paul Nijland. Drie mannen met een gezamenlijk doel en heel veel bagage in de combinatie retail, leisure en marketing.

Samen werken wij aan uitdagende marketingprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers in de retail- en leisurebranche. Van internationale organisaties, evenementenbureaus en inkooporganisaties, tot individuele winkels en leisure-ondernemers.

De werkzaamheden bestaan uit adviestrajecten, coaching, training en inspiratie, marketingwerkzaamheden en het inrichten en uitvoeren van promotionele (winkel)acties.

Geert van Kempen

geert

Geert van Kempen heeft uitgebreide expertise in de combinatie automatisering, leisure en retail. Omdat hij daarnaast 30 jaar winkeleigenaar is geweest brengt hij een enorme praktijkervaring op de winkelvloer met zich mee. 

Thijs Sijlaar

thijs

Thijs Sijlaar heeft zowel op theoretisch (Msc. Communicatie- en informatiewetenschappen) als op uitvoerend vlak de nodige bagage op de terreinen (online) communicatie, consumentengedrag en vormgeving.

Paul Nijland

paul

Paul Nijland is specialist in het optimaliseren van werkprocessen en klantcontact. Met coaching, consulting en training maakt hij samen met de opdrachtgever het verschil in sales, ondernemerschap en groepssynergie.