Hieronder vindt u een overzicht van de acties die wij momenteel aanbieden. Dit aanbod wordt binnenkort verder uitgebreid.


Nieuw: Bough Bike Actiebough-bike

In deze actie maken uw (potentiele) klanten kans op een echt Nederlands designproduct: de Bough Bike. Deze houten fiets is een echte blikvanger in uw etalage en zorgt gegarandeerd voor aandacht.

Actie inclusief:
Al vanaf € 1.999 (excl. BTW)*

(Lees meer)


Nieuw: Gratis winkelen actiegratis-winkelen-actie

Deze actie wordt gehouden door een speciaalzaak samen met een supermarkt (of bouwmarkt) in de buurt. Klanten ontvangen bij deze supermarkt een actieflyer aan de kassa. Wanneer zij deze die bij de speciaalzaak inleveren maken zij kans op een minuut gratis winkelen bij de betreffende supermarkt.

Voor kleinere retailers is deze actie uitermate geschikt om een nieuw publiek naar de winkel te trekken. Voor de supermarkt is het een gratis promotiemogelijkheid en een sympathiek gebaar naar hun klanten.

Al vanaf € 850 (excl. BTW)*

(Lees meer)


Scooteractiebanner_scooter

Deze scooteractie is al jaren een succes. De hippe retro scooter is een echte blikvanger in uw etalage en zorgt gegarandeerd voor aandacht.

Actie inclusief:
Al vanaf € 1.699 (excl. BTW)*

(Lees meer)


Zonnepanelenactiehttp://www.youtube.com/watch?v=nwWehF9_xlQ

Binnen deze actie geeft u actiekaarten weg met een unieke code waarmee uw klanten kans maken op een pakket zonnepanelen. De zonnepanelen actie is bij uitstek geschikt om een positieve (milieubewuste) uitstraling te koppelen aan een in het oog springende prijs waarover echt zal worden gesproken.

Actie inclusief:
Al vanaf € 1.699 (excl. BTW)*

(Lees meer)


* Vraag naar de voorwaarden